Prashkovsky at Moradot Lincoln | Haifa
לינקולן של פרשקובסקי
המיקום החדש שמושך תשומת לב בדרום חיפה
בדרום חיפה, על קו התפר שבין נאות פרס להר הכרמל, מתגבש בימים אלו מתחם מגורים שמתחיל לעורר עניין בקרב מי שמכיר היטב את האזור.
לינקולן של פרשקובסקי מוקם על צלע ההר מעל שכונת נאות פרס ומציג פרשנות שונה למגורים בסביבה עירונית מתפתחת: קרבה לכל מה שחשוב — תוך שמירה על מרחב ושקט.
ליהנות מהשכונה - מהמרחק הנכון
נאות פרס הפכה בשנים האחרונות לאחת השכונות המבוקשות בחיפה, עם מערכת חינוך מבוססת, קהילה חזקה ונגישות גבוהה למוקדי תעסוקה, מסחר ותחבורה.
לינקולן של פרשקובסקי נהנה מכל היתרונות הללו, אך ממוקם מעליה – פיזית ותכנונית.
המשמעות ברורה:
שייכות מלאה לסביבה – לצד מגורים במרחב פתוח, שקט ומרווח יותר, עם נוף ים רחב הנפתח כבר מהקומות הגבוהות.
פרט קטן עם השפעה גדולה
בעוד שכונות סמוכות נסגרות לתנועה, בלינקולן של פרשקובסקי תוכננו דרכי גישה פרטיות לרובע, המאפשרות כניסה ויציאה רציפה גם בשעות עומס. זהו הבדל תכנוני קטן עם משמעות יומיומית גדולה.
תכנון שמתחיל בחיים עצמם
הרובע כולל חמישה מגדלי מגורים בני 19 קומות לצד שלושה בנייני בוטיק בני שלוש קומות בלבד, המשתלבים במבנה הטופוגרפי של ההר ויוצרים סביבה מאוזנת, פתוחה ומדויקת.
לצד יחידות הדיור, מוקמים שטחים משותפים הכוללים לובי גבוה, מועדון דיירים וחצר מטופחת, וכן מערך חניה הכולל שתי קומות תת־קרקעיות עם הכנה לעמדות טעינה לרכב חשמלי וקומת חניה עילית לאורחים. כל אלה מייצרים תנועה נוחה ונגישות ישירה.
לובי גבוה בפרופורציות מדויקות, מועדון דיירים וחצר מטופחת משלימים את חוויית המגורים מעבר לדירות עצמן.
לינקולן של פרשקובסקי מצטרף למגמה רחבה יותר בחיפה
חיפוש אחר איזון בין קרבה למרכזי החיים לבין איכות מגורים גבוהה יותר ומבלי להתפשר על חינוך איכותי.
כשהפרויקט מורם מעל, על צלע ההר ברובע משלו, נראה שהאיזון הזה מקבל ביטוי מדויק במיוחד.
לינקולן של פרשקובסקי
הבנייה החלה!


















